Zapečené sendviče
21. 1. 2009
Ingredience:
- plechovku tuňáka nebo jakékoli rybičky v oleji o váze 200 g
- 3 jarní cibulky s natí (nasekané)
- 4 lžíce majonézy
- 3 silnější plátky nejlépe tmavého chleba
- 50 g tvrdého strouhaného sýra
- sůl a mletý černý pepř podle chuti
- mletou červenou papriku na poprášení
Jak dlouho?
- Doba přípravy: 10 minut
- do 10 minut
- Počet porcí: 2
Příprava jídla
1. nálev z plechovky slijte a maso promíchejte v misce s cibulkou a majonézou. Osolte a opepřete, ryba snese i výraznější okořenění.
2. gril nebo troubu předehřejte na nejvyšší teplotu a chléb opečte dohněda z obou stran. Pak na něj naneste tuňákovou směs, posypte sýrem a znovu krátce zapečte, až začne sýr bublat.
3. chleby překrojte napůl a podávejte poprášené červenou paprikou.
2. gril nebo troubu předehřejte na nejvyšší teplotu a chléb opečte dohněda z obou stran. Pak na něj naneste tuňákovou směs, posypte sýrem a znovu krátce zapečte, až začne sýr bublat.
3. chleby překrojte napůl a podávejte poprášené červenou paprikou.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář